AJÁNLÓ
 
11:14
2013. 07. 28.
D. Piros tanár (rajztanár?) jól emlékszik, ezen a címen már volt egy - sikeres! - Országos Gyermek...
A bejegyzés folyatódik
 
11:14
2013. 07. 28.
K. László határontúli kolléga kérdezi: mi van akkor, ha egy határontúli pályázó díjat kap,...
A bejegyzés folyatódik
 
11:14
2013. 07. 28.
Igen, sajnos komoly nehézségeink vannak a pályázati felhívás kommunikálásával annak ellenére,...
A bejegyzés folyatódik
 
11:14
2013. 07. 28.
Ajánlott szakmai linkek: www.karton.hu www.koksz.huhttps://www.facebook.com/KarikaturaKlub https://www.facebook.com/groups/karikaturista...
A bejegyzés folyatódik
 
11:14
2013. 07. 28.
Kedves sasszemű kollégák, jól láttátok, a DÍJAZOTTAK postban, az Űrséta című nagydíjas Deák...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Többen kérdezték, hogy a beküldött művek miféle szempontoknak, elvárásoknak kell megfeleljenek? Erre röviden csak annyit tudunk válaszolni, hogy: legyenek "kőszáli" jók! (Másrészt ne felejtsétek el, hogy a jó karikatúra egyik alapvető sajátossága a nagyon ütős és nagyon közérthető GEG. Minthogy e-karikatúra kiállításról van szó, érdemes nemzetközi nézettséggel, és ehhez mért közérthetőséggel kalkulálni...) Aki többet szeretne tudni az úgynevezett karikatúráról, az ássa bele magát a Karikatúra Akadémia archivált anyagába, aminek nagy része a www.koksz.hu weblap Akadémia menüjében található.

 

Válasz K. Ágnes kérdéseire

Ha a pályázó betöltötte a tizenkettedik életévét (vagyis már elmúlt 12 éves), akkor értelemszerűen nem indulhat a 6-12 éves gyerekek számára kiírt MINDEN FÉLE HÜJESÉG témakörben. Ha csak tizenhét éves, akkor nem indulhat a MÁZLI témakörben, mert a Szerencsejáték Zrt. etikai szabályzata a kis-, ill. fiatalkorúakat távol kell tartsa a szerencsejátékoktól - ebben a vonatkozásban is. Másrészt viszont pályázhat az AKÁRMI "témakör" mindkét kategóriájában, ha legalább a művei "nagykorúak".  


Egy kedves erdélyi újságírónőnek és néhány kollégának

Minket nem zavar a KUKAC szó. Mi is tudunk a "konnotációkról", illetve a lehetséges asszociációkról... A logónk és a blog fejléce tényleg nem igazán színes (ez ügyben késhegyre menő vitáink voltak), viszont reméljük, hogy a kiállítási anyag az lesz.



Követők

m vali kukac2013