AJÁNLÓ
 
12:47
2013. 09. 10.
Kedves sasszemű kollégák, jól láttátok, a DÍJAZOTTAK postban, az Űrséta című nagydíjas Deák...
A bejegyzés folyatódik
 
12:47
2013. 09. 10.
Volt "valami kis sziporka" (ahogy annakidején Kaján Tibor nevezte a sikerültebb, ilyenformán...
A bejegyzés folyatódik
 
12:47
2013. 09. 10.
Gondolom, lesznek hörgések, hogy páran "túlnyerték magukat", például MARABU, aki három díjat...
A bejegyzés folyatódik
 
12:47
2013. 09. 10.
Elkészült a "kiállítás" menüből holnap késődélután már elérhető e-kiállítás. Néhány...
A bejegyzés folyatódik
 
12:47
2013. 09. 10.
Mindenféle hülyeség tétetett a MINDEN FÉLE HÜJESÉG kategóriában - és ez a "tétetett" azért...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

MÉG ÖT NAP!

Közeledve a leadási határidőhöz, egyre nagyobb számban érkeznek művek. Bezuhant sok jó anyag (köztük egy-két zseniális), sok olyan-amilyen, és jó sok gyengébb, ahogy ez lenni szokott.

Különös hangulata - stichje - van ennek a pályázatnak; mintha valami bizonytalanság vagy tanácstalanság lengné át az eddig beérkezett munkákat (valami nagy mai magyar izé...); mintha nem tudnánk, vagy nem akarnánk tudni, hogy mi minden fér a kortárs karikatúra - amúgy kőszáli széles, szinte parttalan - jelenségkörébe.

Elég öreg és cinikus vagyok ahhoz, hogy ne "izguljak rá" efféle érzetekre, de most már kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből? Azt nagyjából tudom, hogy mire számíthatunk a "szakmabeli" kollégáktól, köztük barátaimtól (így azt is tudom, hogy egy jó e-kiállítás mindenképp összejön), de nem tudom, hogy végül is mi jön össze az "Ismeretlen karikaturistáktól", - azoktól, akiknek az emlékművét a megnyitón szeretnénk "felavatni".

Öt nappal a leadási határidő előtt még nem tudom, hogy mi jön össze azoktól, akiknek naponta látom a kurvajó (elnézést!) munkáit a facebook-on reménytelenül beleveszni a megmondások és hörrenések, elbűvölő unokák, megható kutyusok és cicusok, fondor kuncsorgások és gründolások, kuruzslatok és étel/életreceptek fantasztikus zűrzavarába. De nagyrészt csak ott, az eddig beérkezett pályázati anyagok közt eddig nem igazán...

Hosszas keresgélés után találtam rá az alábbi, valamiképp ideillő Steinberg karikatúrára:



Követők

m vali kukac2013